Колеги, при мен тая лампа свети около 5-6 секунди след запаването и изгасва после самичка...без значение, дали съм с колан или без, или пък ако го сложа, пак си свети толкова време без да се влияе от слагането.Това нормално ли е или?
Известие
Collapse
No announcement yet.
За индикацията за колан на таблото
Collapse
X
-
За индикацията за колан на таблото
156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SWТагове: Няма
-
да, явно аз слизам от "Повечето автомобили" и ми се струва странно, че не гасне, като си сложа колана....та питам, да не е развалена нещо
На Ситроена даже пищи 3 минути, когато вдигнеш над 20, ако не си го сложиш...много досадно156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщениеКолеги, при мен тая лампа свети около 5-6 секунди след запаването и изгасва после самичка...без значение, дали съм с колан или без, или пък ако го сложа, пак си свети толкова време без да се влияе от слагането.Това нормално ли е или?
С нея колата все повече прилича на ония "новите"sigpic
ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
0889 636 093
Comment
-
Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщениеда, явно аз слизам от "Повечето автомобили" и ми се струва странно, че не гасне, като си сложа колана....та питам, да не е развалена нещо
На Ситроена даже пищи 3 минути, когато вдигнеш над 20, ако не си го сложиш...много досадноотврат,само да намеря зумера,ще го линчувам публично
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
При мен свети независимо дали си сложа колана преди или след запалване на двигателя. Ако ми дадете съвет как да си я поправя ще съм ви благодарен
Comment
-
Първоначално публикувано от Lqnkata Покажи съобщениеПри мен свети независимо дали си сложа колана преди или след запалване на двигателя. Ако ми дадете съвет как да си я поправя ще съм ви благодарен
Не вярвам да слагаш колан само заради една глупава лампичка, така че липсата й няма как да ти навреди.166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Тая лампичка и мен ме забавлява безумно... хем напомнителна, хем не е безумно досадна като на много други марки и модели
Инак аз по навик колан си слагам винаги... а в Лада такива нямашеWelcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщениеМи махни я и няма да ти пречи
Не вярвам да слагаш колан само заради една глупава лампичка, така че липсата й няма как да ти навреди.Не съм някой педант, но бих желал да си я поправя по предназначение. Колан си слагам винаги, но в редките случаи, когато забравя, да ми светне да ме подсети
Comment
Comment