Известие

Collapse
No announcement yet.

За индикацията за колан на таблото

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• За индикацията за колан на таблото

Колеги, при мен тая лампа свети около 5-6 секунди след запаването и изгасва после самичка...без значение, дали съм с колан или без, или пък ако го сложа, пак си свети толкова време без да се влияе от слагането.Това нормално ли е или?
    156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

напомня просто. след като неискаш да го сложиш закво да свети. в ситроен ксара съм гледал че докът не се сложи колана не спира да свети
    1.9JTD 105+

Comment

И при мен е така, ама дали трябва да е така идея си нямам.
      Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
      Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
      Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Само напомня нищо друго.. но на повечето нови автомобили не спира да свети даже и някой не искат да запалят докато си сложиж колана..

Comment

да, явно аз слизам от "Повечето автомобили" и ми се струва странно, че не гасне, като си сложа колана....та питам, да не е развалена нещо
          На Ситроена даже пищи 3 минути, когато вдигнеш над 20, ако не си го сложиш...много досадно
          156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
            Колеги, при мен тая лампа свети около 5-6 секунди след запаването и изгасва после самичка...без значение, дали съм с колан или без, или пък ако го сложа, пак си свети толкова време без да се влияе от слагането.Това нормално ли е или?
            И при мен е така на 156, няма лошо, харесва ми тази лампичка и ми е забавно. Така или иначе аз карам с колан.

С нея колата все повече прилича на ония "новите"
            sigpic
            ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
            0889 636 093

Comment

За този модел е нормално.

Comment

И на мен ми беше странно в началото. Мислех, че имам проблем. На Капата докато не сложиш колана си свети.
                Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

А аз си мислех, че проблема е в "моя телевизор"
                  Някой да го е преправил да свети постоянно, докато не е сложи колана? А може и звуков сигнал да има
                  Alfa Romeo 156SW 2.4JTD 2003 Distinctive
                  Fiat Brava SX 1.4 12V 1997

Comment

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
                    да, явно аз слизам от "Повечето автомобили" и ми се струва странно, че не гасне, като си сложа колана....та питам, да не е развалена нещо
                    На Ситроена даже пищи 3 минути, когато вдигнеш над 20, ако не си го сложиш...много досадно
                    А на 159-ката пищи докат не го сложишотврат,само да намеря зумера,ще го линчувам публично
                    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

на 155цата свети постоянно, до момента когато си сложиш колана.

AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
                      AR 155 2.0 16v SUPER
                      Toyota Corolla 2014 S Premium
                      Moskvich 2140

Comment

При мен свети независимо дали си сложа колана преди или след запалване на двигателя. Ако ми дадете съвет как да си я поправя ще съм ви благодарен
                        Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

Първоначално публикувано от Lqnkata Покажи съобщение
                          При мен свети независимо дали си сложа колана преди или след запалване на двигателя. Ако ми дадете съвет как да си я поправя ще съм ви благодарен
                          Ми махни я и няма да ти пречи
                          Не вярвам да слагаш колан само заради една глупава лампичка, така че липсата й няма как да ти навреди.
                          166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                          ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Тая лампичка и мен ме забавлява безумно... хем напомнителна, хем не е безумно досадна като на много други марки и модели
                            Инак аз по навик колан си слагам винаги... а в Лада такива нямаше
                            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение
                              Ми махни я и няма да ти пречи
                              Не вярвам да слагаш колан само заради една глупава лампичка, така че липсата й няма как да ти навреди.
                              Не съм някой педант, но бих желал да си я поправя по предназначение. Колан си слагам винаги, но в редките случаи, когато забравя, да ми светне да ме подсети
                              Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

Working...
                              X